Vahva perinne, tunne ja aitous antavat pohjan työlleni, joista syntyy uniikit käsityöt. Materiaalin on puhuteltava minua aina, siksi käytänkin töissäni mahdollisimman aitoja materiaaleja. Nautin myös tilaustöistä, niissä saan antaa luovuuteni ja ihmisen kohdata toisensa. Vahvat käsityöperinteet tulevat jo lapsuudestani, äitini karjalaisveri ja kädentaidot ovat siirtyneet minulle elämäntapana. Omat askeleeni kädentaitajaksi kulkevat parinkymmenen vuoden business-elämän ja yrittäjyyden kautta.

Elin lapsuuteni maalauksellisen kauniilla maaseudulla, jossa isäni, isoisäni ja setäni aikoinaan toimivat myllärinä. Perinteet kulkevat vahvasti mukanani. Luonto ja sen voima ovat minulle tärkeitä. Vuonna 2021 valmistuin luontoyhteysohjaajaksi. Luontoyhteyden tuönkin teille nyt vielä voimakkaammin mm. työpajojen ja rituaalituotteiden kautta. Kuunkierto on minulle tärkeä. 

Opiskelin käsityötaiteita, joka on avannut luovuuteni ja rohkaissut työssäni. Viime syksynä aloitin myös akryylimaalauksen ja siitä onkin tulllut minulle erittäin rakas taiteen laji käsityötaiden lisäksi.  

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi kissatyttöä. Vapaa-ajat kuluvat lapsuuteni maisemissa. Luonnosta nauttien.


Kutsu Luontosi!