KUTSU LUONTOSI – RITUAALITULI Omalla tekstillä
KUTSU LUONTOSI – RITUAALITULI Omalla tekstillä

KUTSU LUONTOSI – RITUAALITULI Omalla tekstillä

34,00 €
Sisältää alv. 24 %

Enemmän kuin kynttilä. Enemmän kuin tuli. Valgieloitsun Heidkynttilä. Päreessä sinun oma rituaaliteksti. Tehdään tilauksesta.

Saatavuus 4 kpl

KUTSU LUONTOSI – RITUAALIKYNTTILÄ Omalla tekstillä

Enemmän kuin kynttilä. Enemmän kuin tuli. Valgieloitsun Heidin käsityönä valmistama ekologinen kynttilä. Päreessä sinun oma rituaaliteksti. Tehdään tilauksesta.

Kynttilän polttamisella on aina tarkoitus. Tämä kynttilä on tarkoitettu poltettavaksi ajatuksen ja sielun kumppanina. Tämä kynttilä on kuin nuotion palo, maaginen valo. Kynttilä palaa sen hohtavan päreen kaltaisen puuliuskan voimalla. Se rätisee omaa tarinaansa. Rituaali on yksinkertaisimmillaan hiljentyminen. Hetki itselle. Ehkä manifestointi. Ehkä voiman etsiminen. Ehkä irtipäästö. Ethän jätä tulta yksin, ole sen vierellä ja ota vastaan tulen voima. Sen herkkyys. Näissä rituaalikynttilöissä on mukana kuivattuja yrttejä, kasveja ja kukkia. Kynttilän päällä on myös voimakivi. Nosta kivi kasvien kanssa kynttilän viereen. Kuivatut kasvit voit polttaa suitsukkeena erikseen. 

Tuli kynttilässä palaa n.25-30 tuntia. Polta kerrallaan mielellään vähintään puoli tuntia. Kynttilän kansi toimii myös alustana, ethän pidä kynttilää pelkän pöydän päällä, aina palamattomalla alustalla. Päresydäntä voit hiukan ns.siistiä ennen seuraavaa polttamista.  Polta kynttilääsi vedottomassa paikassa ja valvonnassa.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua