KUTSU LUONTOSI -loitsurukouskoru
KUTSU LUONTOSI -loitsurukouskoru KUTSU LUONTOSI -loitsurukouskoru KUTSU LUONTOSI -loitsurukouskoru KUTSU LUONTOSI -loitsurukouskoru

KUTSU LUONTOSI -loitsurukouskoru

77,00 €
Sisältää alv. 24 %

Olen suunnitellut sinulle loitsu- ja voimakorun. Sen voima tulee Suomen luonnon puista, kansanperinteen ja Kalevalan naishahmoista.

Saatavuus 2 kpl

Olen suunnitellut sinulle loitsu- ja voimakorun. Sen voima tulee Suomen luonnon puista, kansanperinteen ja Kalevalan naishahmoista. Voimanaisista ja miehistä. Voima koruun tulee omista tulkinnoistani Kalevalan hahmoista. Tutkitusta tiedosta luonnon voimasta, puiden muinaisista voimista ja uskomuksista. Kaikki on meillä täällä. Omassa Äiti Maassa.

Korun puuhelmet ovat suomalaista puuta ja ne on sorvannut suomalainen puuseppä käsityönä. Puumateriaali on luonnollisen metsän siistimisen puiden tuotetta. Helmet on käsitelty ekologisella puuvahalla korukäyttöön sopiviksi. Riimukuvion olen itse suunnitellut ja polttanut voimahelmiin. Nauha on suomalaista kasviparkittua poronnahkaa. Nahka on otettu elintarviketeollisuuteen käytetyn materiaalin sivutuotteena. Nauha on leikattu käsin vuota-nahasta. Mikäli kuitenkin haluat että korusi tehdään keinonahkanauhasta, kerrothan siitä. Kunnioitan toivettasi.

Korua voit pitää kämmenellä, mutta sitä voi pitää tavallisen rannekorun tapaan. Se on säädettävä. Teen omasi sinulle.

Käytettävät puuhelmet vaihtelevat. Toiveesi kuullaan!


Paino:
20 g
Arvostelut 0 arvostelua