KUTSU LUONTOSI -rukouskoru
KUTSU LUONTOSI -rukouskoru KUTSU LUONTOSI -rukouskoru KUTSU LUONTOSI -rukouskoru KUTSU LUONTOSI -rukouskoru

KUTSU LUONTOSI -rukouskoru

77,00 €
Sisältää alv. 24 %

Olen suunnitellut sinulle rukous- ja voimakorun. Sen voima tulee Suomen luonnon puista, kansanperinteen ja Kalevalan naishahmoista.

Saatavuus 3 kpl

Olen suunnitellut sinulle rukous- ja voimakorun. Sen voima tulee Suomen luonnon puista, kansanperinteen ja Kalevalan naishahmoista. Voimanaisista ja miehistä. Voima koruun tulee omista tulkinnoistani Kalevalan hahmoista. Tutkitusta tiedosta luonnon voimasta, puiden muinaisista voimista ja uskomuksista. Kaikki on meillä täällä. Omassa Äiti Maassa.

Korun puuhelmet ovat suomalaista puuta ja ne on sorvannut suomalainen puuseppä käsityönä. Puumateriaali on luonnollisen metsän siistimisen puiden tuotetta. Helmet on käsitelty ekologisella puuvahalla korukäyttöön sopiviksi. Riimukuvion olen itse suunnitellut ja polttanut voimahelmiin. Nauha on suomalaista kasviparkittua poronnahkaa. Nahka on otettu elintarviketeollisuuteen käytetyn materiaalin sivutuotteena. On ekologista olla heittämättä sitä pois. Nauha on leikattu käsin vuota-nahasta. Mikäli kuitenkin haluat että korusi tehdään keinonahkanauhasta, kerrothan siitä. Kunnioitan toivettasi.

Korua voit pitää kämmenellä, mutta sitä voi pitää tavallisen rannekorun tapaan. Se on säädettävä. Tämä koru on esimerkkinä, teen mielelläni sinulle toiveittesi puista ja voimasta oman.

Käytettävät puuhelmet: koivu, visakoivu, vaahtera, kataja, omenapuu ja tammi.Korusi mukana on Kutsu Luontosi -rukous ja koru on pakattu ompelemaani pellavapussukkaan.


Paino:
20 g
Arvostelut 0 arvostelua