Kutsu Luontosi - Tulkinta
Kutsu Luontosi - Tulkinta Kutsu Luontosi - Tulkinta

Kutsu Luontosi - Tulkinta

28,00 €
Sisältää alv. 24 %

Intuitiivinen tulkinta. Luonnon kanavointia ja selvätuntoisuuden avulla tunnen viestit joita sinulle saan luonnon voimista.

Intuitiivinen tulkinta, kolmei korttia. Luonnon kanavointia ja selvätuntoisuuden avulla tunnen viestit joita sinulle saan luonnon voimista.

Käytän tulkinnoissa tarotkortteja. Aloitan tulkinnan aina luontohiljentymisellä. Käytän minulle sillä hetkellä valikoituvia kortteja ja kirjoitan myös itse voimasanoja ja maalaan voimakuvia. Monesti yhdistelen näitä kaikkia. Nostan myös vahvistuskortteja mm.voimaeläinkorteista ja enkeli/esi-isä/äiti korteista.

Kaikki saamani intuition viestit täydentävät toisiaan ja antavat vahvistuksen viestille. Saan voimani luonnon ikiaikaisista hengistä ja parantajista. Perinteistä ja tavasta elää luonnon kanssa.

Tulkinta on ihmisen pysäyttämistä oman itsensä ääreen. Ne tuovat esille aiheita ja elämäntilanteita. Voimia tähän hetkeen käsitellä haasteita ja iloita olemassa olevasta.Voit kysyä tulkintaa myös erityiselle aiheelle.

Saat tulkinnan kirjallisena someen tai sähköpostiin. Voit sovittaessa myös ottaa yhteyttä puhelimitse.
Heidi Hatakka on intuitiivinen taiteilija, käsityösuunnittelija ja luontoyhteysohjaaja. Valmistun reiki-kanavoijaksi marraskuussa 2023.

Arvostelut 0 arvostelua