TILAUSTUOTE Loitsunauha Kuunsirppi- naisenvoima
TILAUSTUOTE Loitsunauha Kuunsirppi- naisenvoima

TILAUSTUOTE Loitsunauha Kuunsirppi- naisenvoima

100,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tämä Loitsu tuo voimaa ja kuun energiaa! Kuu on herkkyys, alitajunta, jumalatar, vapautuminen karmasta. Kuun energia on hyvin feminiininen.

Saatavuus 1 kpl

Tämä Loitsu tuo voimaa ja kuun energiaa! Kuu on herkkyys, alitajunta, jumalatar, vapautuminen karmasta. Kuun energia on hyvin feminiininen. Itselleni kuunkierto ja kuun energiat ovat todella merkitykselliset ja tuovat elämään omaa rytmiään ja tarkoitustaan. Olen suunnitellut tämän kuunsirpin koruihini solmittavaksi. Se on uniikki oma koruelementtini. Kuu näkyy kasvavana ja laskevana vain osittain. Täysikuu on kokonaan näkyvissä ja uusikuu varjossa eikä näy meille maahan. Aina kuitenkin olemassa, kuu.

Tärkeää on myös kivien voima! Solmin aina vähintään yhdet kuukivet loitsunauhoihin. Karneoli on kiviterapian tärkeä voimakivi. Punaoranssina ja oranssina se loistaa auringon lailla ja se yhdistyy hedelmällisyyteen ja perheeseen. Aventuriini joka myös on lämpimän oranssin sävyinen, tuo tasapainoa ja on sydänkeskuksen avaaja. Unakiitti herkistää sinua kuulemaan sydäntäsi. Vuorikristalli puhdistaa. Ruskea jaspis on voimallinen ja suojaava.

Kuunsirppi on koivua ja puuhelmi suomalaista visakoivua. Ne tuovat luonnon voiman mukanaan, Koivu on suojelun ja puhdistuksen puu. Myös yhdistetty naiseuteen.

Ota siis luonnon voimat vastaan!

Kuvan nauha laskeutuu n.57 cm. Kuunsirppi n.3,5cm.

Tämä on tilaustuote ja hintaan vaikuttaa miten Loitsu kokonaisuudessaan rakentuu. Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan sinulle oma loitsusi.

Paino:
35 g
Arvostelut 0 arvostelua