Tapahtuma siirtyy !!!! Seuraa tiedotusta! Voimakuvapaja tässä hetkessä 22.3
Tapahtuma siirtyy !!!! Seuraa tiedotusta! Voimakuvapaja tässä hetkessä 22.3 Tapahtuma siirtyy !!!! Seuraa tiedotusta! Voimakuvapaja tässä hetkessä 22.3 Tapahtuma siirtyy !!!! Seuraa tiedotusta! Voimakuvapaja tässä hetkessä 22.3 Tapahtuma siirtyy !!!! Seuraa tiedotusta! Voimakuvapaja tässä hetkessä 22.3

Tapahtuma siirtyy !!!! Seuraa tiedotusta! Voimakuvapaja tässä hetkessä 22.3

26,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tule kokemaan yhteinen voimaenergia, nostamaan energiasi ja maalaa oma voimakuvasi. Juuri tässä hetkessä.

Tule  kokemaan yhteinen voimaenergia, nostamaan värähtelyäsi ja maalaamaan oma voimakuvasi, Sielunkuvasi. Juuri tässä hetkessä.

Voimakuvapajassa pysähdymme ensin meditoimaan, tuntemaan omat energiakenttämme. Apunamme äänimaljat, musiikki ja eteerinen öljy.  Nostamme värähtelyä ja intuitiotamme rauhoittumalla.

Sen jälkeen voimmekin hyvin intuitiivisesti luoda oma voimamaalaus. Mitä ikinä se onkaan - iloa, surua tai suuri seikkailu. Paperille tulee vain se mikä on tarkoitus ja voimme maalata turvallisissa energioissa.

Voit tuoda mukaasi voimakristallejasi, jos haluat. Voit pitää niitä kädessä meditaation aikana ja asetttaa ne mukaan maalaukseesi.Teen lopuksi halukkaille tulkinnan käyttäen oraakkelikortteja. Voit myös kertoa maalauksestasi, mutta se ei ole pakollista. 

Lopuksi tehdään ihanan hemmotteleva luontoyhteys/kiviharjoitus. Opit tekemään ja pysähtymään jatkossa myös kotona.

Mukaan mahtuu pieni joukko teitä, jotka haluavat rauhoittua tähän hetkeen. Paja pidetään Espoon Kauklahdessa. Elä- ja asu seniorikeskuksen luovassa tilassa. os. Hansakartano 4. Kun tulee vieraita, tarjoan aina teetä/kahvia. Ja pientä herkuttelua.

Pajan hinta on 26 eur  (sis.24%alv) /osallistuja.

Ilmottaudu ja maksa osallistuminen pajan 18.3.mennessä. Lähetän kaikille ilmottautuneille vielä sähköpostia. Varaan kaikille tarvikkeet. Voit myös toki tuoda omia välineitä mukanasi.

Voit osallistua vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta maalaamisesta. Pääasia ei ole taito vaan heittäytyminen intuitiiviseen maalaamiseen! Ole mukana uudenlaisessa hetkessä! Saat siitä energiaa kevääseen!

Vahvista paikkasi ajoissa! 

Heidi

Luontoyhteysohjaaja, Intuitiivinen taiteilija

heidi@valgieloitsu.fi

puh.050-3204313Arvostelut 0 arvostelua